Sponsorer

Sponsorer

For å kunne gi dere et godt tilbud er vi også avhengige av gode støttespillere. Uten disse hadde det vært umulig å realisere prosjektet med en discgolfbane på Ål. Hallingdal Frisbeeklubb takker for støtten Oversikten oppdateres når nye sponsorer er på plass. Ønsker du eller din bedrift å støtte klubben, kontakt oss gjerne.

Gjensidigestiftelsen støtter organisasjoner som vil inkludere og beholde flere i organisert fritidsaktiviteter og øke tilbudet av sosiale møteplasser.

Gjensidigestiftelsen er Norges største stiftelse, og er både en betydelig finansiell aktør og en viktig bidragsyter til samfunnsnyttige formål.

https://www.klubben.no/tips/st%C3%B8tteordninger/gjensidigestiftelsen

Sparebankstiftelsen DNB er en stiftelse som ble dannet i 2002 da Gjensidige NOR sparebank ble omdannet til aksjeselskap. Formålene til stiftelsen, som er en sparebankstiftelse, er å videreføre sparebanktradisjonen med å gi bidrag til allmennyttige formål, og å være en langsiktig eier i DNB. Stiftelsen er nest største eier av DNB-konsernet.

SpareBank 1 Hallingdal Valdres er det største lokaleide finanshuset i Hallingdal og Valdres. De er lokalisert 9 steder i 9 kommuner. Nærhet og kompetanse  kjennetegner deres forhold til markedet.


Ali Kaffe

I Treveien i Vestby ligger et av verdens mest avanserte kaffebrennerier – bygget i tre og vi er utrolig stolte av å ha med oss Ali Kaffe på laget. se mer om Ali kaffe på deres hjemmeside:

https://johjohannsonkaffe.no/alikaffe/om-kaffe/


Arkidalen

Siv.ark MNLA Ingar Dalen har drevet arkitektvirksomhet i Hallingdal siden 1988 med oppdrag flere steder i Norge. Firmaet har lang og bred erfaring innen ulike type oppdrag.

Kontaktinfo:

Mobil: 40 55 75 22

E-post: post@arkidalen.no

Monter Ål støtter Hallingdal Frisbeeklubb med byggematerialer som skal brukes til bygging av discgolfbane på Ål. Vi takker for støtten.


 

På Geilo finner dere Geiloark og de er med oss på laget som sponsor.

Geilo ligger som en naturlig innfallsport til Nord-Europas største høyfjellsplatå Hardangervidda og mektige Hallingskarvet. Å leve og jobbe som arkitekter i disse omgivelsene forplikter og inspirerer. Med et godt team av lokale håndverkere, med lang tid erfaring med å jobbe på høyfjellet, ønsker vi å skape en moderne stedstilpasset arkitektur.

En arkitektur som tar vare på landskapet, som tar hensyn til klimatiske forhold og som danner rom som påvirker oss positivt og betyr noe for oss.


Hallingdølen er en selvstendig avis som blir utgitt i Hallingdal i Viken. Redaksjonen er plassert i Ål kommune. Avisen ble grunnlagt i 1936 og er tildelt en mengde priser for sin journalistikk.  

Topcamp Hallingdal-Ål er den perfekte plass for familien å feriere. Det er mange aktiviteter i ferieparken, fantastiske overnattingsmuligheter og et kjøkken det lukter svidd av :-).Hallingdal Økonomiservice er et autorisert regnskapsbyrå med lokal forankring. Hallingdal Økonomiservice har i dag rundt 900 kunder fordelt på de fleste bransjer. Hos Hallingdal Økonomiservice finner du blant annet autoriserte regnskapsførere, regnskapsmedarbeider, revisorer, siviløkonomer, sivilagronomer, og forvalteragronomer.
M-Event skaper gode opplevelser for dere gjennom: aktiviteter, opplevelser, reiser, underholdning og arrangementer. M-Event har kontorer på Ål, men gjør jobber over hele Europa. 

Om dere er 5 eller 500 betyr ikke så mye for oss! det som er viktig er at du som kunde får en god opplevelse i samsvar med deres verdier, holdninger og det vi sammen har blitt enige om.