Hallingdal Frisbeeklubb

Hallingdal Frisbeeklubb

Hallingdal Frisbeeklubb ble stiftet 17.11.2020. Initiativtakere var Knut Olav Kolbjørnsen og Bernt Ivar Hjelmsø. Klubbens styre består av:

Leder: Knut Olav Kolbjørnsen

Nestleder: Bernt Ivar Hjelmsø

Medlem: Eirik Reiersgaard Dalen

Medlem: Ronald Diaz Soria Galvarro 

Det er mange gode lagaktiviteter i kommunene i Hallingdal innenfor sport sommer og vinter og det er mye god satsning på kultur. Det vi ser, er at det er mangel på fritidsaktiviteter som kan blande aldersgrupper og som ikke trenger å være organisert fra en klubb.

En tilrettelegging for frisbeegolf vil ikke bare gi et tilbud i ukedager, men også helger, helligdager og ferier.

Hallingdal Frisbeeklubb har satt seg følgende mål:

1. Bidra til vekst og positiv utvikling gjennom å ha aktivitetstilbud som er tilgjengelig for fastboende og besøkende i kommunene i Hallingdal.

2. Hallingdal Frisbeeklubb skal legge til rette for at det er en frivillig aktivitet for alle som ønsker det. Det skal også være et tilbud om organisert aktivitet gjennom klubben.

3. Engasjere personer som ikke interesserer seg for de tilbudene som i dag er tilgjengelig og dermed havner på sidelinjen-

4. Fremme god psykisk og fysisk helse for barn, unge og voksne som ikke er aktive gjennom et lag eller organisasjon

5. Å spille på banen skal være gratis. Dersom man ønsker medlemskap i klubben vil det koste en liten sum. De som ønsker å støtte klubben i vedlikehold av banen kan vippse valgfri sum før eller etter en runde er spilt.

6. Aktiviteten skal være en inkluderende arena der alle føler seg velkommen.